еНаука - преглед
Преглед према Аутор Bojović, Predrag
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
1992 | Effects of blood plasma on some sensory properties of liver sausages | Perunović, Marija; Čavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Bojović, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1993 | Mogućnosti upotrebe krvne plazme u proizvodnji jetrene paštete | Perunović, Marija; Čavoški, Dušan; Bastić, Ljubica; Radovanović, Radomir; Bojović, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Prva pomoć | Andrić, Vukašin; Baščarević, Slaviša; Bojović, Predrag; Božović, Aleksandar; Đukić, Snežana; Elek, Zlatan; Ercegovac, Maja M. ![]() ![]() ![]() ![]()
Igrutinović, Gojko; Janićijević-Hudomal, Snežana; Jovanović, Aleksandar N.; Jovanović, Petar; Katanić, Nataša; Katanić, Radoslav; Krdžić, Biljana; Lazić, Bratislav; Lazić, Snežana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | |
1995 | Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinja | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1988 | Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : I deo | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1988 | Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : II - ispitivanje dinamike i stepena iskrvarenja svinja | Radovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, Predrag | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |