еНаука - преглед

Преглед према Аутор Čavoški, Dušan

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
1992Effects of blood plasma on some sensory properties of liver sausagesPerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1993Mogućnosti upotrebe krvne plazme u proizvodnji jetrene paštetePerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Bastić, Ljubica; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1987Prilog proučavanju osobina odabranih hibrida suncokreta kao sirovine za izradu brašnaČavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Perunović, Marija; Simić, Dragoslav; Erić, Mirjana; Mitrović, StankaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1995Uticaj različitih stabilizatora i postupka konzervisanja na prinos, sastav i funkcionalna svojstva proteina krvne plazme svinjaRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : I deoRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : II - ispitivanje dinamike i stepena iskrvarenja svinjaRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.