еНаука - преглед
Преглед према Аутор Campagnol, Paulo C.B.
Приказ резултата 1 до 3 од 3
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Effect of partial replacement of meat by carrot on physicochemical properties and fatty acid profile of fresh turkey sausages: a chemometric approach | Rocchetti, Gabriele; Pateiro, Mirian; Campagnol, Paulo C.B.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor ; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Microencapsulation of healthier oils to enhance the physicochemical and nutritional properties of deer pate | Vargas-Ramella, Marcio; Pateiro, Mirian; Barba, Francisco J.; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Munekata, Paulo E.S.; Tomašević, Igor ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Physicochemical Composition and Nutritional Properties of Deer Burger Enhanced with Healthier Oils | Vargas-Ramella, Marcio; Munekata, Paulo E.S.; Pateiro, Mirian; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Tomašević, Igor ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |