Резултати

еНаука >  Резултати >  Microencapsulation of healthier oils to enhance the physicochemical and nutritional properties of deer pate
Назив: Microencapsulation of healthier oils to enhance the physicochemical and nutritional properties of deer pate
Аутори: Vargas-Ramella, Marcio; Pateiro, Mirian; Barba, Francisco J.; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Munekata, Paulo E.S.; Tomašević, Igor  ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M.
Година: 2020
Публикација: LWT-Food Science and Technology
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 str. 109223-109223
DOI: 10.1016/j.lwt.2020.109223
WoS-ID: 000525727600031
Scopus-ID: 2-s2.0-85081037549
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5395
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200865
Пројекат: Ministerio de Economia y Competitividad (Retos-Colaboracion program
Project INCYDEN) [RTC-2016-5327-2]
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

72
SCOPUSTM
54
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.