Резултати
еНаука >
Резултати >
Microencapsulation of healthier oils to enhance the physicochemical and nutritional properties of deer pate
Назив: | Microencapsulation of healthier oils to enhance the physicochemical and nutritional properties of deer pate | Аутори: | Vargas-Ramella, Marcio; Pateiro, Mirian; Barba, Francisco J.; Franco, Daniel; Campagnol, Paulo C.B.; Munekata, Paulo E.S.; Tomašević, Igor ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M. | Година: | 2020 | Публикација: | LWT-Food Science and Technology | ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 125 str. 109223-109223 | DOI: | 10.1016/j.lwt.2020.109223 | WoS-ID: | 000525727600031 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85081037549 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/5395 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/200865 |
Пројекат: | Ministerio de Economia y Competitividad (Retos-Colaboracion program Project INCYDEN) [RTC-2016-5327-2] |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
72
SCOPUSTM
SCOPUSTM
54
OpenCitations
OpenCitations
52
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.