еНаука - преглед
Преглед према Аутор Culetu, Alina
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Enzymatic treatment of soy protein concentrate: Influence on the potential techno-functional and antioxidant properties | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Impact of Different Enzymatic Processes on Antioxidant, Nutritional and Functional Properties of Soy Protein Hydrolysates Incorporated into Novel Cookies (✓) | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Нови безглутенски пекарски производи од модификованог пшеничног брашна | Knežević Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Изведена дела, награде и изложбе | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |