еНаука - преглед

Преглед према Аутор Culetu, Alina

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction (✓)Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Enzymatic treatment of soy protein concentrate: Influence on the potential techno-functional and antioxidant propertiesJovanović, Jelena  ; Stefanović, Andrea ; Culetu, Alina; Duta, Denisa; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Šekuljica, Nataša  ; Knežević-Jugović, Zorica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction (✓)Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Jakovetić Tanasković, Sonja  ; Culetu, Alina; Knežević-Jugović, Zorica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Impact of Different Enzymatic Processes on Antioxidant, Nutritional and Functional Properties of Soy Protein Hydrolysates Incorporated into Novel Cookies (✓)Knežević-Jugović, Zorica  ; Culetu, Alina; Mijalković, Jelena  ; Duta, Denisa; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša  ; Đorđević, Verica  ; Antov, Mirjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Нови безглутенски пекарски производи од модификованог пшеничног брашнаKnežević Jugović, Zorica  ; Gazikalović, Ivana  ; Mijalković, Jelena  ; Šekuljica, Nataša  ; Luković, Nevena  ; Culetu, AlinaИзведена дела, награде и изложбе
Мп категорија ће бити приказана накнадно.