еНаука - преглед

Преглед према Аутор Djordjević, Verica B.

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Chitosan microbeads for encapsulation of thyme (Thymus serpyllum L.) polyphenolsTrifković, Kata ; Milasinović, Nikola Z.  ; Djordjević, Verica B.; Kalagasidis-Krusić, Melina T.  ; Knežević-Jugović, Zorica  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2013Entrapment of ethyl vanillin in calcium alginate and calcium alginate/poly(vinyl alcohol) beadsLević, Steva  ; Djordjević, Verica B.; Rajić, Nevenka  ; Milivojević, Milan  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Enzyme encapsulation technologies and their applications in food processingLević, Steva  ; Djordjević, Verica B.; Knežević-Jugović, Zorica  ; Kalušević, Ana ; Milašinović, N.  ; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Modern encapsulation processes in food technologyLević, Steva  ; Kalušević, Ana ; Djordjević, Verica B.; Bugarski, Branko  ; Nedović, Viktor  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2017Gelatin as a carrier system for delivery of polyphenols compoundsJovanović, Aleksandra  ; Djordjević, Verica B.; Lević, Steva  ; Marković, Smilja  ; Pavlović, Vladimir  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја