Резултати

еНаука >  Резултати >  Chitosan microbeads for encapsulation of thyme (Thymus serpyllum L.) polyphenols
Назив: Chitosan microbeads for encapsulation of thyme (Thymus serpyllum L.) polyphenols
Аутори: Trifković, Kata ; Milasinović, Nikola Z.  ; Djordjević, Verica B.; Kalagasidis-Krusić, Melina T.  ; Knežević-Jugović, Zorica  ; Nedović, Viktor  ; Bugarski, Branko  
Година: 2014
Публикација: Carbohydrate Polymers
ISSN: 0144-8617 Carbohydrate Polymers Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Sci Ltd, Oxford
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 111 str. 901-907
DOI: 10.1016/j.carbpol.2014.05.053
WoS-ID: 000340302100109
Scopus-ID: 2-s2.0-84902330332
PMID: 25037430
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3430
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/210546
http://jakov.kpu.edu.rs/handle/123456789/577
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2647
Пројекат: Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Sinteza i karakterizacija novih funkcionalnih polimera i polimernih nanokompozita (RS-172062)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

65
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
50
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.