еНаука - преглед
Преглед према Аутор Gottardi, Davide
Приказ резултата 1 до 8 од 8
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Assessment of the chemical composition and in vitro antimicrobial potential of extracts of the liverwort Scapania aspera | Bukvički, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Beneficial effects of spices in food preservation and safety | Gottardi, Davide; Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2015 | Chemical composition and antimicrobial assessment of liverwort Lophozia ventricosa extracts | Bukvicki, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Essential Oils and Their Combination with Lactic Acid Bacteria and Bacteriocins to Improve the Safety and Shelf Life of Foods: A Review | Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Identification of volatile components of liverwort (Porella cordaeana) extracts using GC/MS-SPME and their antimicrobial activity | Bukvički, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2014 | Scapania nemorea liverwort extracts: Investigation on volatile compounds, in vitro antimicrobial activity and control of Saccharomyces cerevisiae in fruit juice | Bukvicki, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | THE EFFECT OF THYMUS ALGERIENSIS ESSENTIAL OIL ON THE MICROBIAL SHELF LIFE OF MARINATED PORK MEAT | Bukvički, Danka ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The Healing Effects of Spices in Chronic Diseases | Bukvički, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |