еНаука - преглед

Преглед према Аутор Grbić, Slaven

Приказ резултата 1 до 12 од 12
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Analysis of beef production volume in Serbia from 1985 to 2011.Dokmanović, Marija  ; Lukić, Mirjana  ; Baltić, Milan Ž. ; Ivanović, Jelena; Marković, Radmila  ; Grbić, Slaven; Glamočlija, Nataša  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Čajna kobasica - bezbednost i kvalitetPećanac, Biljana; Tomić, Radan; Janjić, Jelena  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Branislav  ; Grbić, Slaven; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Consumer awareness of meat hazards with special reference to sources of meat contamination and microbiological hazardsJanjić, Jelena  ; Mirilović, Milorad  ; Nedić, Drago  ; Đurić, Spomenka  ; Vejnović, B.  ; Grbić, Slaven; Lovrenović, Mirjana; Baltić, Milan Ž. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Declaration of meat - consumer opinion and trust (✓)Janjić, Jelena  ; Baltić, Milan Ž. ; Lovrenović, Mirjana; Grbić, Slaven; Nedić, Drago  ; Đurić, Spomenka  ; Vejnović, Branislav  ; Mirilović, Milorad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of modified atmosphere and vacuum packaging conditions on selected chemical and physico-chemical parameters of marinated and salted Atlantic mackerel (Scomber scombrus)Ivanović, Jelena; Janjić, Jelena  ; Grbić, Slaven; Đorđević, Jasna  ; Glamočlija, Nataša  ; Baltić, Tatjana  ; Marković, Radmila  ; Bošković, Marija  ; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Kontrolne mere tokom manipulacije i procesa obrade mesa ribe u cilju prevencije zoonotskih parazitoza (✓)Milan Baltić ; Bošković, Marija D.  ; Pavlićević Nataša  ; Đorđević, Vesna  ; Grbić, Slaven; Marković, Radmila  ; Todorović, Milica  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Polyunsaturated fatty acids in the fish meat and their significance for human health (✓)Pavlićević, Nataša  ; Baltić, Milan Ž. ; Dimitrijević, Mirjana  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Đorđević, Vesna  ; Marković, Radmila  ; Grbić, SlavenНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Poslovanje hranom u ugostiteljstvu u skladu sa principima dobre prakse i sistema analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka (✓)Kilibarda, Nataša  ; Karabasil, Nedjeljko  ; Grbić, Slaven; Borovčanin, Dušan  ; Đoković, FilipНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Redukcija mikroflore u mariniranim filetima pilećih grudi pakovanih u vakuum (✓)Janjić, Jelena  ; Ćirić, Jelena  ; Grbić, Slaven; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Mitrović, Radmila  ; Radosavac, Adriana  ; Baltić, Milan Ž. Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2014The effect of salting and marinating on microbiological status and chemical composition of mackerel packed in the modified atmosphereIvanović, Jelena; Đurić, Jelena  ; Bošković, Marija  ; Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Đorđević, Vesna  ; Grbić, SlavenНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Uticaj pakovanja u modifikovanoj atmosferi i vakuumu na odabrane hemijske parametre svežine kalifornijske pastrmke (Oncorhynchus mykiss) i odrezaka šarana (Cyprinus caprio) (✓)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Babić, Jelena  ; Dimitrijević, Mirjana; Miljašević, Milan; Petronijević, Radivoj  ; Grbić, Slaven; Spirić, Aurelija Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of modified atmospheric conditions and vacuum packaging on selected chemical parameters that define freshness of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and carp (Cyprinus carpio)Babić, Jelena A.  ; Dimitrijević, Mirjana  ; Milijašević, Milan  ; Đorđević, Vesna  ; Petronijević, Radivoj  ; Grbić, Slaven; Špirić, AurelijaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису