еНаука - преглед
Преглед према Аутор L. Topisirovic
Приказ резултата 1 до 5 од 5
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Diversity and function of natural yeast microbiota in traditional cheeses produced in Western Balkan countries | N. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M. ; Golić, Nataša E. ; B. Kos; J. Šušković; L. Topisirovic; P. Raspor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Diversity of Natural Yeast Microflora in Cheeses Produced in Western Balkan Countries | N. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M. ; L. Topisirovic; P. Raspor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Genetic characterization of the receptor responsable for sensitivity to LasB, a class II bacteriocin (✓) | G. Uzelac; Lozo, Jelena M. ; D. Bao Diep; I. Nes; Kojić, Milan O. ; L. Topisirovic | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Screening of lactic acid bacteria isolated from Serbian kajmak for use in starter cultures | Joković, Nataša ; Vitorović, Jelena ; Veljović, Katarina ; Tolinački, Maja ; L. Topisirovic | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of aggregation and mucin-binding factors on the adhesion of Lactococcus lactis subsp. lactis BGKP1 to the intestinal mucosal surface (✓) | Lukić, Jovanka M. ; Strahinić, Ivana D. ; Jovčić, Branko U. ; Lozo, Jelena M. ; Veljović, Katarina B. ; Kojić, Milan O. ; L. Topisirovic; Begović, Jelena M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |