еНаука - преглед

Преглед према Аутор L. Topisirovic

Приказ резултата 1 до 5 од 5
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Diversity and function of natural yeast microbiota in traditional cheeses produced in Western Balkan countriesN. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M.  ; Golić, Nataša E.  ; B. Kos; J. Šušković; L. Topisirovic; P. RasporКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Diversity of Natural Yeast Microflora in Cheeses Produced in Western Balkan CountriesN. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M.  ; L. Topisirovic; P. RasporКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Genetic characterization of the receptor responsable for sensitivity to LasB, a class II bacteriocin (✓)G. Uzelac; Lozo, Jelena M.  ; D. Bao Diep; I. Nes; Kojić, Milan O.  ; L. TopisirovicКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Screening of lactic acid bacteria isolated from Serbian kajmak for use in starter culturesJoković, Nataša  ; Vitorović, Jelena  ; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; L. TopisirovicНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The influence of aggregation and mucin-binding factors on the adhesion of Lactococcus lactis subsp. lactis BGKP1 to the intestinal mucosal surface (✓)Lukić, Jovanka M.  ; Strahinić, Ivana D.  ; Jovčić, Branko U.  ; Lozo, Jelena M.  ; Veljović, Katarina B.  ; Kojić, Milan O.  ; L. Topisirovic; Begović, Jelena M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.