Резултати

еНаука >  Резултати >  Diversity and function of natural yeast microbiota in traditional cheeses produced in Western Balkan countries
Назив: Diversity and function of natural yeast microbiota in traditional cheeses produced in Western Balkan countries
Аутори: N. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M.  ; Golić, Nataša E.  ; B. Kos; J. Šušković; L. Topisirovic; P. Raspor
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food (CEFood 2012)
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/441730
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.