еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mirjana Milanović-Stevanović
Приказ резултата 1 до 8 од 8
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Application of liquid chromatography method (HPLC) for determination of lactose content in food products | Petronijević, Radivoj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat products | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Ispitivanje prisustva ovomukoida u proizvodima od mesa i paniranim proizvodima | Zrnić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica kao funkcionalne hrane, Funkcionalna fermentisana kobasica „Big-Probiotik“ | Ilija Vuković; Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Novi tehnološki postupak proizvodnje fermentisanih kobasica sa smanjenim sadržajem masti kao funkcionalne hrane, Funkcionalna fermentisana kobasica „Big-Prebiotik“ | Ilija Vuković; Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Određivanje glutena u hrani za odojčad i malu decu | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Sensory Perception of Various Sodium Chloride and Potassium Chloride - Water Solutions | Babić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Study of the presence of gluten in cooked and boiled sausages | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |