еНаука - преглед

Преглед према Аутор Pereira, Carla

Приказ резултата 1 до 20 од 34  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Anthocyanins from rubus fruticosus l. And morus nigra l. applied as food colorants: A natural alternativeVega, Erika N.; Molina, Adriana K.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Fernandes, Isabel P.; Barreiro, Maria Filomena; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ;
Carocho, Marcio; Barreira, João C. M.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Bioactivities, chemical composition and nutritional value of Cynara cardunculus L. seedsPetropoulos, Spyridon; Fernandes, Ângela; Pereira, Carla; Tzortzakis, Nikos; Vaz, Josiana; Soković, Marina  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021By-products of tropical fruits as sources of bioactive molecules: Sicana odorifera (vell.) Naudin epicarp case study.Albuquerque, Bianca; Inês Dias, Maria; Pereira, Carla; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ; P.P. Oliveira, M. Beatriz; C.F.C. Ferreira, Isabel; Barros, LillianКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Challenges of traditional herbal teas: plant infusions and their mixtures with bioactive properties.Caleja, Cristina; Finimundy, Tiane C.; Pereira, Carla; Barros, Lillian; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Ivanov, Marija  ; Carvalho, Ana Maria; Rosa, Eduardo; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Characterization of Nonconventional Food Plants Seeds Guizotia abyssinica (L.f.) Cass., Panicum miliaceum L., and Phalaris canariensis L. for Application in the Bakery IndustryLima, Juliana França; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Steinmacher, Nádia Cristiane; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Chemical characterization of carob seeds (Ceratonia siliqua L.) and use of different extraction techniques to promote its bioactivityBen Ayache, Siwar; Reis, Filipa S.; Inês Dias, Maria; Pereira, Carla; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  ; Behija Saafi, Emna; C. F. R. Ferreira, Isabel; Barros, Lillian; Achour, LotfiНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Chemical Composition and Bioactive Characterisation of Impatiens wallerianaPires, Eleomar de O.; Pereira, Eliana; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo C.; Ćirić, Ana  ; Soković, Marina  ; Hassemer, Gustavo; Garcia, Carolina Castilho; Caleja, Cristina;
Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Chemical composition and bioactive properties of byproducts from two different kiwi varietiesDias, Murilo; Caleja, Cristina; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Tavares, Débora; Baraldi, Ilton José; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Chemical Composition and Plant Growth of Centaurea raphanina subsp. mixta Plants Cultivated under Saline ConditionsPetropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Chrysargyris, Antonios; Tzortzakis, Nikolaos; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Barros, Lillian;
Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Combined Effect of Biostimulants and Mineral Fertilizers on Crop Performance and Fruit Quality of Watermelon Plants (✓)Fernandes, Angela; Polyzos, Nikolaos P; Mandim, Filipa; Pereira, Carla; Petrovic, Jovana D  ; Sokovic, Marina D  ; Petropoulos, Spyridon AНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Cotton and cardoon byproducts as potential growing media components for Cichorium spinosum L. commercial cultivationPetropoulos, Spyridon; Fernandes, Ângela; Stojković, Dejan  ; Pereira, Carla; Taofiq, Oludemi; Di Gioia, Francesco; Tzortzakis, Nikos; Soković, Marina  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Dehydration process influences the phenolic profile, antioxidant and antimicrobial properties of Galium aparine L.Senio, Sylwia; Pereira, Carla; Vaz, Josiana; Soković, Marina  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Effects of Growing Substrate and Nitrogen Fertilization on the Chemical Composition and Bioactive Properties of Centaurea raphanina ssp. mixta (DC.) RunemarkPetropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Eggplant Fruit (Solanum melongena L.) and Bio-Residues as a Source of Nutrients, Bioactive Compounds, and Food Colorants, Using Innovative Food TechnologiesSilva, Gabriel F. Pantuzza; Pereira, Eliana; Melgar, Bruno; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Pereira, Carla; Abreu, Rui M. V.; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Evaluation of parasite and host phenolic composition and bioactivities − The Practical Case of Cytinus hypocistis (L.) L. and Halimium lasianthum (Lam.) GreuterSilva, Ana Rita; Ayuso, Manuel; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Kostić, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; García, Pablo A.; Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, LillianНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2022Evaluation of plant extracts as an efficient source of additives for active food packagingVieira, Dalila M.; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Petrović, Jovana  ; Soković, Marina  ; Barreiro, Maria Filomena; Ferreira, Isabel C.F.R.; Castro, Maria Cidalia R.; Rodrigues, Pedro V.;
Machado, Ana Vera;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022From Tradition to Health: Chemical and Bioactive Characterization of Five Traditional PlantsGarcia-Oliveira, Paula; Carreira-Casais, Anxo; Pereira, Eliana; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Simal-Gandara, Jesus; Prieto, Miguel A;
Caleja, Cristina; Barros, Lillian;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Infusions of Herbal Blends as Promising Sources of Phenolic Compounds and Bioactive PropertiesFinimundy, Tiane C.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Caleja, Cristina; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Stojković, Dejan  ; Carvalho, Ana Maria; Rosa, Eduardo; Barros, Lillian;
Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Nutritional value, physicochemical characterization and bioactive properties of the Brazilian quinoa BRS PiabiruSampaio, Shirley L.; Fernandes, Ângela; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Santos-Buelga, Celestino; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C. F. R.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Nutritive and Bioactive Properties of Mesquite (Prosopis pallida) Flour and Its Technological Performance in Breadmaking.Gonzales-Barron, Ursula; Dijkshoorn, Rody; Maloncy, Maikel; Finimundy, Tiane; Calhelha, Ricardo C.; Pereira, Carla; Stojković, Dejan  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Cadavez, Vasco;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису