еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petrović Aleksandar

Приказ резултата 1 до 7 од 7
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓)Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M.  ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J.  ; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Blueberry wine – a good natural source of phenolic acidsČakar, Uroš D.  ; Petrović Aleksandar; Pejin, Boris M.  ; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Fruit characteristics of the Merlot clones in Belgrade wine growing region, Serbia.Sivčev Branislava; Petrović Aleksandar; Jančić Rade; Milišić, Kristina ; Ranković Vasić, Zorica Z.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Impact of First world war in the development of urban planning in Belgrade (✓)Furundžić, Danilo  ; Petrović Aleksandar; Petrović FilipКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Mehanizam pravljenja sigurnosne kopije i oporavka sistema u virtuelnim mrežama i integracija u Cloud arhitekturuBojović, Miroslav  ; Petrović AleksandarТехничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine (✓)Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Pejin, Boris M.  ; Nastasijević Branisalv; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Vinification influence on phenolic acid content and antioxidant properties of black chokeberry wineČakar, Uroš D.  ; Petrović Aleksandar; Vajs Vlatka; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.