еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petrović Aleksandar
Приказ резултата 1 до 7 од 7
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Blueberry wine – a good natural source of phenolic acids | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fruit characteristics of the Merlot clones in Belgrade wine growing region, Serbia. | Sivčev Branislava; Petrović Aleksandar; Jančić Rade; Milišić, Kristina ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Impact of First world war in the development of urban planning in Belgrade (✓) | Furundžić, Danilo ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Mehanizam pravljenja sigurnosne kopije i oporavka sistema u virtuelnim mrežama i integracija u Cloud arhitekturu | Bojović, Miroslav ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of microvinification on anti α-glucosidase activity of raspberry wine (✓) | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Vinification influence on phenolic acid content and antioxidant properties of black chokeberry wine | Čakar, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |