еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ranđelović, Dobrila

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2010Extended sustainability of packaged food products using modified atmosphere (✓)Gvozdenović, Jasna ; Ranđelović, Dobrila; Lazić, Vera L. ; Tepić, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Influence of protective characteristics of packaging material and packaging conditions on packed dried apricot (✓)Lazić, Vera ; Ranđelović, Dobrila; Gvozdenović, Jasna ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šuput, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Kinetic parameters of polyphenols and flavonoids decay during tomato processing (✓)Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin  ; Cvetanović, Miljan; Ranđelović, Dobrila; Milenković, Katarina  ; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Physico-chemical parameters of fresh standard and light mayonnaise (✓)Rakić, Violeta; Miljković, Vojkan  ; Miljković, Milena  ; Ranđelović, Dobrila; Nataša Poklar-Urlih; Stančić, Nemanja; Gojković, OliveraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Primena modifikovane atmosfere za pakovanje proizvoda osetljivih na oksidaciju (✓)Gvozdenović, Jasna ; Lazić, Vera ; Ranđelović, Dobrila; Pejić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012The influence of protective properties of packaging materials and application of modified atmosphere on packed dried apricot (✓)Ranđelović, Dobrila; Lazić, Vera ; Tepić Horecki, Aleksandra  ; Gvozdenović, Jasna Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису