еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ristic, Milan
Приказ резултата 1 до 8 од 8
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2000 | Coolers for obtaining crystals | Cabric, Branislav; Pavlovic, Tomislav M; Ristic, Milan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2009 | Hohe Qualität : Prüfung traditioneller serbischer Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ; Troeger, K.; Turubatovic, Lazar; Irina Dederer; Ristic, Milan | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Phytobiotics as antibiotic substitutes in poultry meat production | Boskovic-Cabrol, Marija D ; Ristic, Milan; Sevic, Kristina; Djordjevic, Jasna P ; Glisic, Milica; Glamoclija, Natasa M; Baltic, Milan Z ; Sefer, Dragan S; Markovic, Radmila V | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2006 | Quality of traditionally produced raw ham from Montenegro | Troeger, K; Dederer, Irina; Ristic, Milan; Radetic, Petar; Turubatovic, Lazar; Cavor, D | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2007 | Raw cured meat products and raw sausage from Serbia - Quality of traditionally produced products | Troeger, Von Klaus; Dederer, Irina; Ristic, Milan; Turubatovic, Lazar; Beric, Mirko; Stojanovic, Aleksandar | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Role of Sensory Evaluation and Quality in Consumers’ Acceptance of Smoked Meat Products (✓) | Djinovic-Stojanovic, Jasna ; Ristic, Milan; Troeger, Klaus | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Survey of the tenderness of meat of beef, pork, poultry and rabbit - a comparison | Ristic, Milan; Miscevic, Branislav | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Traditionelle serbische Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ; K. TROEGER; Turubatovic, Lazar; Ristic, Milan; Irina Dederer | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |