Резултати

еНаука >  Резултати >  Role of Sensory Evaluation and Quality in Consumers’ Acceptance of Smoked Meat Products
Назив: Role of Sensory Evaluation and Quality in Consumers’ Acceptance of Smoked Meat Products
Аутори: Djinovic-Stojanovic, Jasna  ; Ristic, Milan; Troeger, Klaus
Година: 2023
Публикација: 32nd Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry
ISSN: 2195-271X Претражи идентификатор
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-3-031-47466-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 303-311
DOI: 10.1007/978-3-031-47467-5_28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856188
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Đinović-Stojanović, Jasna
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.