Резултати
еНаука >
Резултати >
Role of Sensory Evaluation and Quality in Consumers’ Acceptance of Smoked Meat Products
Назив: | Role of Sensory Evaluation and Quality in Consumers’ Acceptance of Smoked Meat Products | Аутори: | Djinovic-Stojanovic, Jasna ; Ristic, Milan; Troeger, Klaus | Година: | 2023 | Публикација: | 32nd Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry | ISSN: | 2195-271X Претражи идентификатор | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-3-031-47466-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 303-311 | DOI: | 10.1007/978-3-031-47467-5_28 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/856188 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Đinović-Stojanović, Jasna | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.