еНаука - преглед
Преглед према Аутор S. Lakićević
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wine | S. Lakićević; Karabegović, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Online Platform for Agricultural Industry![]() | A. Vesić; S. Lakićević; V. Ignjatović; B. Gutić ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS | S. Lakićević; Saša Stojičević; Karabegović, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTS | S. Lakićević; S. Stojičević; Karabegović, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |