еНаука - преглед

Преглед према Аутор S. Lakićević

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Effects of aromatic herbs addition on the phenolic content and sensory characteristics of the prokupac wineS. Lakićević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; I. Mošić; Lazić, Miodrag L. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Online Platform for Agricultural IndustryA. Vesić; S. Lakićević; V. Ignjatović; B. Gutić  ; D. Dotlić; A. MićovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013THE ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE WINE OBTAINED BY FERMENTATION WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTSS. Lakićević; Saša Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; Lazić, Miodrag Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015THE PHENOLICS CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF THE RED WINE OBTAINED BY FERMENTATION OF MUST WITH THE ADDITION OF AROMATIC PLANTSS. Lakićević; S. Stojičević; Karabegović, Ivana T.  ; Nikolić, Nada Č.  ; S. Stanković; I. Mošić; Lazić, Miodrag Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.