еНаука - преглед
Преглед према Аутор Sikimić, Višnja
Приказ резултата 1 до 7 од 7
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Creating opportunities for the development of craft beer tourism in serbia as a new form of sustainable tourism (✓) | Gajić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Factors That Influence Sustainable Selection and Reselection Intentions Regarding Soluble/Instant Coffee—The Case of Serbian Consumers (✓) | Gajić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2006 | Могућности примене млека и производа од млека у кондиторској индустрији | Попов-Раљић, Јованка ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Opšti zahtevi, termini i metodologija senzornog vrednovanja konzistencije meda | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Praktikum iz ishrane | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Predlog mogućnosti senzornog vrednovanja brašneno-konditorskih proizvoda u tipu tvrdog keksa, krekera i slanog peciva | Popov-Raljić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Survey on possibilities of sensory evaluation of confectionary products made of flour, cookies, crackers and salted pastry | Popov-Raljić, Jovanka; Laličić, Jovanka ![]() ![]() | Информативни прилог | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |