еНаука - преглед

Преглед према Пројекат BASILEUS PROJECT-EM ECW Programme

Приказ резултата 1 до 3 од 3
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltrationMiočinović, Jelena  ; Thien Trung Le; Fredrick, Eveline; Van der Meeren, Paul; Pudja, Predrag; Dewettinck, KoenНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Intense light pulses upset the sensory quality of meat productsTomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Pulsed UV light as an intervention strategy against Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 on the surface of a meat slicing knifeRajković, Andreja  ; Tomašević, Igor  ; Šmigić, Nada  ; Uyttendaele, Mieke; Radovanović, Radomir; Devlieghere, FrankНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису