еНаука - преглед

Преглед према Пројекат FEDER-Interreg España-Portugal

Приказ резултата 1 до 15 од 15
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021Anthocyanin-rich extracts from purple and red potatoes as natural colourants: Bioactive properties, application in a soft drink formulation and sensory analysis.Sampaio, Shirley L.; Lonchamp, Julien; Dias, Maria Inês; Liddle, Catriona; Petropoulos, Spyridon A.; Glamočlija, Jasmina  ; Alexopoulos, Alexios; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C F R; Barros, LillianНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Bioactive compounds content and antimicrobial activities of wild edible Asteraceae species of the Mediterranean flora under commercial cultivation conditionsPetropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Tzortzakis, Nikolaos; Soković, Marina  ; Ćirić, Ana  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Bioactive food colourants from Lonicera caerulea L., Morus nigra L., and Rubus fruticosus fruitsMolina, Adriana K.; Vega, Erika N.; Pereira, Karla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodriges, Paula; Calhelha, Ricardo C.; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Barreira, Joao C.M.;
Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, Lillian;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Bioactivities, chemical composition and nutritional value of Cynara cardunculus L. seedsPetropoulos, Spyridon; Fernandes, Ângela; Pereira, Carla; Tzortzakis, Nikos; Vaz, Josiana; Soković, Marina  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Bioactivity, hydrophilic, lipophilic and volatile compounds in pulps and skins of Opuntia macrorhiza and Opuntia microdasys fruitsChahdoura, Hassiba; Barreira, João C.M.; Barros, Lillian; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo C.; Flamini, Guido; Soković, Marina  ; Achour, Lotfi; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Characterization of Nonconventional Food Plants Seeds Guizotia abyssinica (L.f.) Cass., Panicum miliaceum L., and Phalaris canariensis L. for Application in the Bakery IndustryLima, Juliana França; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Steinmacher, Nádia Cristiane; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, LillianНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Compositional Features and Bioactive Properties of Aloe vera Leaf (Fillet, Mucilage, and Rind) and FlowerAñibarro-Ortega, Mikel; Pinela, José; Barros, Lillian; Ćirić, Ana  ; Silva, Soraia P.; Coelho, Elisabete; Mocan, Andrei; Calhelha, Ricardo C.; Soković, Marina  ; Coimbra, Manuel A.;
Ferreira, Isabel C. F. R.;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Dehydration process influences the phenolic profile, antioxidant and antimicrobial properties of Galium aparine L.Senio, Sylwia; Pereira, Carla; Vaz, Josiana; Soković, Marina  ; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Phenolic composition and bioactive properties of cardoon bracts: influence of the growth cycleMandim, Filipa; Petropoulos, Spyridon A.; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Santos-Buelga, Celestino; Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, LillianКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Phenolic Composition and Bioactivity of Lavandula pedunculata (Mill.) Cav. Samples from Different Geographical Origin.Lopes, Catarina L; Pereira, Eliana; Soković, Marina  ; Carvalho, Ana Maria; Barata, Ana Maria; Lopes, Violeta; Rocha, Filomena; Calhelha, Ricardo C; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C F RНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Preservation of Chocolate Muffins with Lemon Balm, Oregano, and Rosemary ExtractsPedrosa, Mariana C.; Ueda, Jonata M.; Melgar, Bruno; Dias, Maria Inês; Pinela, José; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Heleno, Sandrina; Silva, Aline Bruna da;
Carocho, Márcio; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Promising Antioxidant and Antimicrobial Food Colourants from Lonicera caerulea L. var. Kamtschatica.Molina, Adriana K.; Vega, Erika N.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Fernandes, Isabel P.; Barreiro, Maria Filomena; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ;
Barreira, João C M; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C F R;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019Stability of a cyanidin-3-O-glucoside extract obtained from Arbutus unedo L. and incorporation into wafers for colouring purposesLópez, Cecilia Jiménez; Caleja, Cristina; Prieto, M.A.; Soković, Marina  ; Calhelha, Ricardo C.; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C.F.R.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industrySpréa, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Pinela, José; Kostić, Marina  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C.F.R; Amaral, Joana; Barros, LillianКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The Effect of Nitrogen Fertigation and Harvesting Time on Plant Growth and Chemical Composition of Centaurea raphanina subsp. mixta (DC.) Runemark.Petropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija  ; Soković, Marina  ; Ferreira, Isabel C F R; Barros, LillianНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису