еНаука - преглед
Преглед према Пројекат FEDER-Interreg España-Portugal
Приказ резултата 1 до 15 од 15
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Anthocyanin-rich extracts from purple and red potatoes as natural colourants: Bioactive properties, application in a soft drink formulation and sensory analysis. | Sampaio, Shirley L.; Lonchamp, Julien; Dias, Maria Inês; Liddle, Catriona; Petropoulos, Spyridon A.; Glamočlija, Jasmina ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Bioactive compounds content and antimicrobial activities of wild edible Asteraceae species of the Mediterranean flora under commercial cultivation conditions | Petropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Tzortzakis, Nikolaos; Soković, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Bioactive food colourants from Lonicera caerulea L., Morus nigra L., and Rubus fruticosus fruits | Molina, Adriana K.; Vega, Erika N.; Pereira, Karla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodriges, Paula; Calhelha, Ricardo C.; Kostić, Marina ![]() ![]() ![]() ![]()
Ferreira, Isabel C.F.R.; Barros, Lillian;
| Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioactivities, chemical composition and nutritional value of Cynara cardunculus L. seeds | Petropoulos, Spyridon; Fernandes, Ângela; Pereira, Carla; Tzortzakis, Nikos; Vaz, Josiana; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Bioactivity, hydrophilic, lipophilic and volatile compounds in pulps and skins of Opuntia macrorhiza and Opuntia microdasys fruits | Chahdoura, Hassiba; Barreira, João C.M.; Barros, Lillian; Dias, Maria Inês; Calhelha, Ricardo C.; Flamini, Guido; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Characterization of Nonconventional Food Plants Seeds Guizotia abyssinica (L.f.) Cass., Panicum miliaceum L., and Phalaris canariensis L. for Application in the Bakery Industry | Lima, Juliana França; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Ivanov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Compositional Features and Bioactive Properties of Aloe vera Leaf (Fillet, Mucilage, and Rind) and Flower | Añibarro-Ortega, Mikel; Pinela, José; Barros, Lillian; Ćirić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]()
Ferreira, Isabel C. F. R.;
| Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Dehydration process influences the phenolic profile, antioxidant and antimicrobial properties of Galium aparine L. | Senio, Sylwia; Pereira, Carla; Vaz, Josiana; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Phenolic composition and bioactive properties of cardoon bracts: influence of the growth cycle | Mandim, Filipa; Petropoulos, Spyridon A.; Pinela, José; Dias, Maria Inês; Kostić, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phenolic Composition and Bioactivity of Lavandula pedunculata (Mill.) Cav. Samples from Different Geographical Origin. | Lopes, Catarina L; Pereira, Eliana; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Preservation of Chocolate Muffins with Lemon Balm, Oregano, and Rosemary Extracts | Pedrosa, Mariana C.; Ueda, Jonata M.; Melgar, Bruno; Dias, Maria Inês; Pinela, José; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]()
Carocho, Márcio; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
| Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Promising Antioxidant and Antimicrobial Food Colourants from Lonicera caerulea L. var. Kamtschatica. | Molina, Adriana K.; Vega, Erika N.; Pereira, Carla; Dias, Maria Inês; Heleno, Sandrina A.; Rodrigues, Paula; Fernandes, Isabel P.; Barreiro, Maria Filomena; Kostić, Marina ![]() ![]() ![]() ![]()
Barreira, João C M; Barros, Lillian; Ferreira, Isabel C F R;
| Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Stability of a cyanidin-3-O-glucoside extract obtained from Arbutus unedo L. and incorporation into wafers for colouring purposes | López, Cecilia Jiménez; Caleja, Cristina; Prieto, M.A.; Soković, Marina ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Study of aromatic and medicinal plants as potential natural ingredients for food industry | Spréa, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pereira, Eliana; Pinela, José; Kostić, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The Effect of Nitrogen Fertigation and Harvesting Time on Plant Growth and Chemical Composition of Centaurea raphanina subsp. mixta (DC.) Runemark. | Petropoulos, Spyridon A.; Fernandes, Ângela; Dias, Maria Inês; Pereira, Carla; Calhelha, Ricardo C.; Ivanov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |