еНаука - преглед
Преглед према Пројекат GAIN (AxenciaGalega de Innovacion) [IN607A2019/01]
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Effect of partial replacement of meat by carrot on physicochemical properties and fatty acid profile of fresh turkey sausages: a chemometric approach | Rocchetti, Gabriele; Pateiro, Mirian; Campagnol, Paulo C.B.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor ; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Functional and Clean Label Dry Fermented Meat Products: Phytochemicals, Bioactive Peptides, and Conjugated Linoleic Acid | Karwowska, Malgorzata; Munekata, Paulo ES; Lorenzo, Jose Manuel; Tomasevic, Igor B | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat Industry | Echegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose Manuel | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Natural Antioxidants from Seeds and Their Application in Meat Products | Munekata, Paulo E.S.; Gullon, Beatriz; Pateiro, Mirian; Tomašević, Igor ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Pomegranate Peel as Suitable Source of High-Added Value Bioactives: Tailored Functionalized Meat Products | Gullon, Patricia; Astray, Gonzalo; Gullon, Beatriz; Tomašević, Igor ; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Untargeted metabolomics to explore the oxidation processes during shelf life of pork patties treated with guarana seed extracts | Rocchetti, Gabriele; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.; Munekata, Paulo E.S.; Bernardo, Letizia; Tomašević, Igor ; Pateiro, Mirian; Lucini, Luigi | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |