еНаука - преглед

Преглед према Пројекат GAIN (AxenciaGalega de Innovacion) [IN607A2019/01]

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Effect of partial replacement of meat by carrot on physicochemical properties and fatty acid profile of fresh turkey sausages: a chemometric approachRocchetti, Gabriele; Pateiro, Mirian; Campagnol, Paulo C.B.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  ; Montesano, Domenico; Lucini, Luigi; Lorenzo, José M.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Functional and Clean Label Dry Fermented Meat Products: Phytochemicals, Bioactive Peptides, and Conjugated Linoleic AcidKarwowska, Malgorzata; Munekata, Paulo ES; Lorenzo, Jose Manuel; Tomasevic, Igor B  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Meat 4.0: Principles and Applications of Industry 4.0 Technologies in the Meat IndustryEchegaray, Noemi; Hassoun, Abdo; Jagtap, Sandeep; Tetteh-Caesar, Michelle; Kumar, Manoj; Tomasevic, Igor B  ; Goksen, Gulden; Lorenzo, Jose ManuelНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Natural Antioxidants from Seeds and Their Application in Meat ProductsMunekata, Paulo E.S.; Gullon, Beatriz; Pateiro, Mirian; Tomašević, Igor  ; Domínguez, Rubén; Lorenzo, José M.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Pomegranate Peel as Suitable Source of High-Added Value Bioactives: Tailored Functionalized Meat ProductsGullon, Patricia; Astray, Gonzalo; Gullon, Beatriz; Tomašević, Igor  ; Lorenzo, José M.Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Untargeted metabolomics to explore the oxidation processes during shelf life of pork patties treated with guarana seed extractsRocchetti, Gabriele; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.; Munekata, Paulo E.S.; Bernardo, Letizia; Tomašević, Igor  ; Pateiro, Mirian; Lucini, LuigiНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису