еНаука - преглед
Преглед према Пројекат Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá-oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima (RS-20037)
Приказ резултата 1 до 4 од 4
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta | Šojić, Branislav | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini | Jokanović, Marija | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima (✓) | Ikonić, Predrag ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta (✓) | Škaljac, Snežana ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |