еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá-oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima (RS-20037)

Приказ резултата 1 до 4 од 4
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvalitetaŠojić, BranislavДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u VojvodiniJokanović, MarijaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima (✓)Ikonić, Predrag  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta (✓)Škaljac, Snežana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација