Организације
Univerzitet u Kragujevcu, Agronomski fakultet
![A preview ou00190_1.jpg picture ou00190_1.jpg picture](/cris/ou/fileservice/ou00190/1/?filename=ou00190_1.jpg)
Година - распон
Резултати обухватају радове истраживача који су ТРЕНУТНО запослени у приказаној институцији.
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Patofiziološki značaj tireoidne žlezde i određivanje T4 hormona u krvi mlečnih krava (✓) | Belić, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | In vitro screening of antagonistic activity of microorganisms against anthracnose disease (✓) | Pešaković, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | ŠEPAVOST MLEČNIH KRAVA – UZROCI, OBLICI, TRETMAN (✓) | Đoković, Radojica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Efektivni polinacioni period kod autohtone sorte šljive ‘Crvena ranka’ | Đorđević, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR? | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparative analysis of antibacterial and antioxidant activity of three different types of honey (✓) | Đurovic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Kvalitet rakija od novih genotipova koštičavog voća dobijenih korišćenjem dva uobičajena postupka prerade u Srbiji (✓) | Branko Popović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumers (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Razvoj i dostignuća entomologije u oblasti biljne proizvodnje u Srbiji (✓) | Petrović-Obradović, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | SERUM ENZYME ACTIVITES IN THE BLOOD AND MILK IN THE DIFFERENT STAGE OF LACTATION IN HOLSTEIN DAIRY COWS (✓) | Đoković, Radojica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Soil erosion assessment using EPM: A case study in the catchment area of the Turkish brook, Western Serbia (✓) | Šekularac, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | HLADNO PRESOVANА ULJA TIKVE I ORAHA | Radovanović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Impact of raspberry leaf blotch emaravirus on red raspberry ‘Willamette’ fruits (✓) | Darko Jevremović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Antioxidant and biological activities of black mulberry (Morus nigra L.) fruit depending on altitude (✓) | Paunović, Svetlana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | The change of phytochemical profile in beet juice and the influence of different storage conditions during one year (✓) | Pavlović, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Etnobotanički pregled tradicionalnog korišćenja biljaka banatskog, šumadijskog i zlatiborskog okruga (✓) | Đelić, Gorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | METABOLIČKI STRES KOD MLEČNIH KRAVA U RANOJ LAKTACIJI – OPŠTE KARAKTERISTIKE (✓) | Petrović, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | „CLEAN LABEL“ MEAT PRODUCTS – HOW TO GAIN CONSUMER CONFIDENCE? | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Foliar application of zinc in the production of red clover seed on acid soil (✓) | Tomić, Dalibor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | The influence of favorable climate conditions of the year on maize yield in the southern part of Serbia (✓) | Biberdžić, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |