Резултати

еНаука >  Резултати >  MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR?
Назив: MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR?
Остали називи: PROIZVODI OD MESA SA SMANJENIM SADRŽAJEM NATRIJUMA - KAKO POSTIĆI NAKLONOST POTROŠAČA?
Аутори: Kurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletic, Nemanja  ; Đurović, Vesna  ; Petković, Marko  ; Dmitrić, Marko; Jakovljević, Branko  
Година: 2022
Издавач: University of Kragujevac, Faculty of Agronomy
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 9788687611863 Претражи идентификатор
DOI: 10.46793/SBT27.461K
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/70391817#izum.si
https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14497
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569784
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца