Резултати
Назив: | MEAT PRODUCTS WITH REDUCED SODIUM CONTENT – HOW TO ACHIEVE CONSUMER FAVOR? | Остали називи: | PROIZVODI OD MESA SA SMANJENIM SADRŽAJEM NATRIJUMA - KAKO POSTIĆI NAKLONOST POTROŠAČA? | Аутори: | Kurćubić, Vladimir ; Stajić, Slaviša ; Miletic, Nemanja ; Đurović, Vesna ; Petković, Marko ; Dmitrić, Marko; Jakovljević, Branko | Година: | 2022 | Издавач: | University of Kragujevac, Faculty of Agronomy | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 9788687611863 Претражи идентификатор | DOI: | 10.46793/SBT27.461K | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/70391817#izum.si https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/14497 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/569784 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |