Istraživači



Filtrirano po:
Godina:  2017

GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2017The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification (✓)Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Petrović, Lidija  ; Kojić, Predrag  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  Naučni članak
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu
2017Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil (✓)Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Bajac, Branimir  ; Vučinić-Vasić, Milica  Naučni članak
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu
2017A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speedNikolovski, Branislava G.  ; Bajac, Jelena D.  ; Martinović, Ferenc L. ; Bogunović NenadKonferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.