Резултати

еНаука >  Резултати >  Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil
Назив: Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil
Аутори: Bajac, Jelena  ; Nikolovski, Branislava  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Bajac, Branimir  ; Vučinić-Vasić, Milica  
Година: 2017
Публикација: Journal of Food Process Engineering
ISSN: 0145-8876 Journal of Food Process Engineering Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 40 br. 2 str. Article number e12349
DOI: 10.1111/jfpe.12349
WoS-ID: 000399308000001
Scopus-ID: 2-s2.0-84975746413
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531275
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4191
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

8
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.