Резултати
еНаука >
Резултати >
Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil
Назив: | Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil | Аутори: | Bajac, Jelena ; Nikolovski, Branislava ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Bajac, Branimir ; Vučinić-Vasić, Milica | Година: | 2017 | Публикација: | Journal of Food Process Engineering | ISSN: | 0145-8876 Journal of Food Process Engineering Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 40 br. 2 str. Article number e12349 | DOI: | 10.1111/jfpe.12349 | WoS-ID: | 000399308000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84975746413 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/531275 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4191 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
9
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
OpenCitations
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.