Истраживачи
Baltić, Branislav
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Morka – od ukrasne ptice do nutritivno vrednog obroka (✓) | Laudanović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Ulov i proizvodnja ribe u svetu i Srbiji (✓) | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Proizvodnja kultivisanog mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Hipologija Jovana Geca prva knjiga iz Veterinarske medicine u Srbiji | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Uporedna analiza odabranih parametara kvaliteta kulena na tržištu Bosne i Hercegovine (✓) | Keran, Emsad; Mahmutović, Hava; Baltić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Uticaj izvora ulja u ishrani koka nosilja na proizvodne rezultate (✓) | Mahmutović, Hava; Memić, Emir; Bašić, Meho; Tasić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Izvori proteina u ishrani ljudi i životinja – Prošlost, sadašnjost, budućnost (✓) | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of cooling storage on physical and sensory properties of vacuum packed broiler breast meat | Baltić, Branislav M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Examination of the influence of conjugated linoleic acid in broiler nutrition on the economic efficiency of fattening | Branković-Lazić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Intensive genetic selection and meat quality concerns in the modern broiler industry | Rajčić, Antonija; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj dodavanja srednjelančanih masnih kiselina na ekonomsku efikasnost ishrane brojlera | Janjić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy | Starčević, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Relationships between broiler final weights and histomorphometric parameters of certain segments of the intestine | Baltić, Branislav M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Poznato/nepoznato: Uticaj poverenja pri izboru i stavovima o bezbednosti i kvalitetu mesa | Glišić, Milica A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Kulinarski i industrijski postupci omekšavanja mesa | Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Patohistološke karakteristike drvenastih grudi i kvalitet mesa brojlera | Rajčić, Antonija; Baltić, Milan Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Relationship between broiler final weights and histomorphometric parameters of surtain segments of the intestine (✓) | Djordjevic, Vesna Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Značaj genetičke selekcije brojlera za kvalitet mesa | Rajcic, A.; Baltic, M. Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sodium and potassium contents and ratios in pork stews produced with lower amounts of sodium chloride | Lilić, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Food packaging and modified atmosphere – roles, materials and benefits | Milijasevic, M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |