Резултати

еНаука >  Резултати >  Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy
Назив: Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy
Аутори: Starčević, Marija  ; Bošković, S.; Vujadinović, D.; Rajčić, Antonija; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2021
Публикација: 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 br. 1 str. 012094-012094
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012094
Scopus-ID: 2-s2.0-85120415332
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/221068
https://unilib.phaidrabg.rs/o:176
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2253
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца