Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy
Naziv: Culinary preparation and processing of meat with wooden breast myopathy
Autori: Starčević, Marija ; Bošković, S.; Vujadinović, D.; Rajčić, Antonija; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Branislav  ; Baltić, Milan Ž. 
Godina: 2021
Publikacija: 61st International Meat Industry Conference (MEATCON2021)
ISSN: 1755-1307 Pretraži identifikator
Izdavač: Iop Publishing Ltd, Bristol
Tip rezultata: Konferencijski rad
Kolacija: vol. 854 br. 1 str. 012094-012094
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012094
Scopus-ID: 2-s2.0-85120415332
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/221068
https://unilib.phaidrabg.rs/o:176
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2253
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) (RS-200143)
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

1
SCOPUSTM
Alt metrika
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons licenca