Истраживачи
Zahorec, Jana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Estimation of dietary habits and physical activity among young population in Vojvodina: BMI-for-age approach (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality (✓) | Sterniša, Meta; Borljin, Marija; Smole Možina, Sonja; Raspor, Peter; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems (✓) | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |