Резултати
еНаука >
Резултати >
The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems Emulgujuća svojstva vlakana šećerne repe i OSA maltodekstrina u prehrambenim sistemima |
Аутори: | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Programme & Book of Abstracts, UNIFOOD Conference, Belgrade, Octobre 5-6, 2018 | Издавач: | Belgrade: University of Belgrade | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7522-060-2![]() ![]() |
Колација: | str. OHP23 / FCHP23 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271061 | URL: | http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.