Резултати

еНаука >  Резултати >  The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems
Назив: The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems
Emulgujuća svojstva vlakana šećerne repe i OSA maltodekstrina u prehrambenim sistemima
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Година: 2018
Публикација: Programme & Book of Abstracts, UNIFOOD Conference, Belgrade, Octobre 5-6, 2018
Издавач: Belgrade: University of Belgrade
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7522-060-2 Претражи идентификатор
Колација: str. OHP23 / FCHP23
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271061
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.