Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems
Naziv: The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems
Emulgujuća svojstva vlakana šećerne repe i OSA maltodekstrina u prehrambenim sistemima
Autori: Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Godina: 2018
Publikacija: Programme & Book of Abstracts, UNIFOOD Conference, Belgrade, Octobre 5-6, 2018
Izdavač: Belgrade: University of Belgrade
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7522-060-2 Pretraži identifikator
Kolacija: str. OHP23 / FCHP23
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271061
URL: http://unifood.rect.bg.ac.rs/2018/files/Programme_and_Book_of_Abstracts.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.