Резултати
еНаука >
Резултати >
Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi Stabilization effect of polysaccharides in oil in water emulsions for food products |
Аутори: | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018 | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-085-1![]() ![]() |
Колација: | vol. 59 str. 207-214 | VBS COBISS: | 278515724 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697622 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278515724#izum.si |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.