Резултати

еНаука >  Резултати >  Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Назив: Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Stabilization effect of polysaccharides in oil in water emulsions for food products
Аутори: Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Година: 2018
Публикација: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-085-1 Претражи идентификатор
Колација: vol. 59 str. 207-214
VBS COBISS: 278515724
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697622
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278515724#izum.si
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.