Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Naziv: Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Stabilization effect of polysaccharides in oil in water emulsions for food products
Autori: Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Godina: 2018
Publikacija: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018
Izdavač: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-085-1 Pretraži identifikator
Kolacija: vol. 59 str. 207-214
VBS COBISS: 278515724
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697622
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278515724#izum.si
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.