Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Naziv: | Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi Stabilization effect of polysaccharides in oil in water emulsions for food products |
Autori: | Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana | Godina: | 2018 | Publikacija: | Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018 | Izdavač: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO |
Tip rezultata: | Konferencijski rad | ISBN: | 978-86-6253-085-1 Pretraži identifikator | Kolacija: | vol. 59 str. 207-214 | VBS COBISS: | 278515724 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697622 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278515724#izum.si |
Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | Napomena o dostupnosti: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.