Results

eNauka >  Results >  Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Title: Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi
Stabilization effect of polysaccharides in oil in water emulsions for food products
Authors: Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Zahorec, Jana  
Issue Date: 2018
Publication: Zbornik radova, 59. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 17-22. jun 2018
Publisher: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilje” DOO
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-6253-085-1 Search Idenfier
Collation: vol. 59 str. 207-214
VBS COBISS: 278515724
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/697622
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/278515724#izum.si
Metadata source: Migrirano iz RIS podataka
Availability note: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Items in eNauka are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.