Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits
Назив: Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits
Аутори: Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Filipčev, Bojana  
Година: 2018
Публикација: Proceedings, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25th October, 2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Tecnology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 350-355
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136309
URL: https://plus.cobiss.net/cobiss/si/en/bib/4988536
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.