Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits
Назив: | Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits | Аутори: | Šimurina, Olivera ; Zahorec, Jana ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Filipčev, Bojana | Година: | 2018 | Публикација: | Proceedings, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25th October, 2018, Novi Sad | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Tecnology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор | Колација: | str. 350-355 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136309 | URL: | https://plus.cobiss.net/cobiss/si/en/bib/4988536 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.