Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits
Naziv: Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits
Autori: Šimurina, Olivera  ; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Maravić, Nikola  ; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Filipčev, Bojana  
Godina: 2018
Publikacija: Proceedings, IV International Congress “Food Technology, Quality and Safety”, 23-25th October, 2018, Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Tecnology
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7994-056-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 350-355
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136309
URL: https://plus.cobiss.net/cobiss/si/en/bib/4988536
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
Napomena o dostupnosti: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.