Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Novi proizvod/novi tehnološki postupak proizvodnje belog sira u salamuri od kozjeg mleka tretiranog visokim termičkim tretmanom | Miloradović, Zorana N. ; N. Kljajević; J.Miočinović; N. Tomić; Jovanović, Snežana T. ; O. Maćej | Техничко решење | 82MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (24.09.2020.) M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2020 | Novi proizvod/novi tehnološki postupak proizvodnje svežeg sira u tipu Kvark-a od kozjeg mleka | N. Kljajević; Miloradović, Zorana N. ; J. Miočinović; I. Tomašević; Jovanović, Snežana T. ; P. Puđa | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Prateći proizvodi u industriji mlijeka: karakteristike i savremeni pravci iskorišćenja | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of milk fat content on the properties of full fat yogurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Kljajić Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Characteristics of low fat yogurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Marija Jeftić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Uticaj koncentrata proteina mleka na fermentaciju kozijeg mleka | Vučić, Tanja R. ; Jovanović, Snežana T. ; Igor Zdravković; Ognjen Maćej; Nebojša Ralević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Application of ultrasound treatment for goat milk fermentation in the production of set-type yoghurt | Jovanović, Snežana T. ; Vučić, Tanja R. ; Dragana Duvnjak | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Preliminary investigation of fatty acids composition in sterilized and pasteurized milk | Jelana Miladinović; Jovanović, Snežana T. ; Bojana Špirović-Trifunović; Vučić, Tanja R. ; Jelena B. Popović-Đorđević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Textural and physico-chemical characteristics of white brined goat cheeses made from frozen milk and curd. The use of square I - distance statistics | Kljajević, Nemanja ; Miloradović, Zorana ; Miočinović, Jelena ; Jovanović, Snežana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | The effect of heat treatment of caprine milk on the composition of cheese whey | Miloradović, Zorana ; Maćej, Ognjen ; Kljajević, Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Vučić, Tanja ; Zdravković, Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Texture profile analysis of white brined goat cheese made from frozen milk | Jovanović, Snežana ; Miloradović, Zorana ; Miočinović, Jelena ; Kljajević Nemanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Technology and quality of Romanija skorup-kajmak | Jovanović, Snežana ; Borovčanin Tanja; Vučić, Tanja ; Vlačić J. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Influence of the frozen storage period on the coagulation properties of caprine milk | Kljajevic, Nemanja V ; Jovanovic, Snezana T ; Miloradovic, Zorana N ; Macej, Ognjen D; Vucic, Tanja R ; Zdravkovic, Igor R | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | The effect of heat treatment of caprine milk on the composition of cheese whey | Miloradovic, Zorana N ; Macej, Ognjen D; Kljajevic, Nemanja V ; Jovanovic, Snezana T ; Vucic, Tanja R ; Zdravkovic, Igor R | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Influence of the frozen storage period on the coagulation properties of caprine milk | Kljajević, Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Miloradović, Zorana ; Maćej, Ognjen; Vučić, Tanja ; Zdravković, Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The effect of different heat treatments of caprine milk on composition of cheese whey | Miloradović, Zorana ; Ognjen Maćej ; Kljajević Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Vučić, Tanja ; Zdravković Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of frozen storage on coagulation properties of caprine milk | Kljajević Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Miloradović, Zorana ; Ognjen Maćej; Vučić, Tanja ; Zdravković Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | The effect of heat treatment and skimming on precipitate formation in caprine and bovine milks | Miloradović, Zorana ; Kljajević, Nemanja ; Jovanović, Snežana ; Vučić, Tanja ; Maćej, Ognjen | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | The effect of heat treatment on a potential increase in caprine cheese yield | Miloradović, Zorana ; Kljajević Nemanja ; Vučić, Tanja ; Jovanović, Snežana ; Ognjen Maćej | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of ultrasonic treatment on some properties of set-style yogurt made from gaoat milk | Vučić, Tanja ; Jovanović, Snežana ; Ralević, Nebojša ; Zdravković Igor; Miloradović, Zorana ; Šobajić, Slađana ; Đuričić, Ivana ; Ognjen Maćej | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |