Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак
Година:  [2020 TO 2023]
Година:  2022

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓)Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Occurrence of moulds and ochratoxin A in dried fruits and vegetables from the Serbian market (✓)Bulut, Sandra  ; Dimić, Gordana ; Smole Možina, Sonja; Čargo, Mihael; Rakić, Irena ; Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Advantages and disadvantages of non-starter lactic acid bacteria from traditional fermented foods: Potential use as starters or probiotics (✓)Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa; Laranjo, Marta; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2022Essential oils as antimicrobial and anti-adhesion agents against bacteria Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus, and yeasts Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae (✓)Tomičić, Zorica  ; Tomičić, Ružica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, PeterНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022 (✓)Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Buljovčić, Maja  ; Bulut, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја