Истраживачи
Mrmošanin, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Stability of cyanidin-derivatives in homemade raspberry jams (✓) | Nikolić, Milena; Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of the antioxidant activity of honeys with variable botanical origin (✓) | Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of solvent effect on the extraction of flavonols from strawberry fruits (✓) | Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | ICP-OES determination of selenium in flour samples (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Kinetic parameters of polyphenols and flavonoids decay during tomato processing (✓) | Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Evaluation of the ICP-AES method for element determination in samples of Rosa Dumalis Bechst. (✓) | Milenković, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Micro elements determination in Rosa myriacantha DC. samples by an optimized and validated ICP OES method (✓) | Milenković, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Evaluating seasonal variation in trace element content of savory (✓) | Miladinović, Dragoljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ICP–OES method for determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓) | Pecev-Marinković, Emilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Examination of antioxidant activity of different blackberry extracts by spectrophotometric assays (✓) | Aleksandra N. Pavlović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Multi-element analysis of begged Aronia melanocarpa teas using ICP-AES (✓) | Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders (✓) | Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Total polyphenol, flavonoid content and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓) | Jovana Veljković; Aleksandra Pavlović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |