Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]
Тип:  Научни чланак

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019The Evaluation of ICP OES for the Determination of Potentially Toxic Elements in Lipsticks: Health Risk AssessmentMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Krstić, Jovana; Nikolić, Milena Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓)Nikolić, Milena ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mrmošanin, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Multielemental quantification in dark chocolate by ICP OES (✓)Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra N.  ; Krstić, Jovana N.; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Stojković, Milan B.; Micić, Ružica J.  ; Đorđević, Miodrag  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017Effect of storage temperature on the decay of catechins and procyanidins in dark chocolate (✓)Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  ; Arsić, Biljana  ; Micić, Ružica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Differentiation of black, green, herbal and fruit bagged teas based on multi-element analysis using inductively-coupled plasma atomic emission spectrometryKrstić, Jovana ; Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Pecev Marinković, Emilija  ; Mitić, Milan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015The Effect of storage temperature and thermal processing on catechins, procyanidins and total flavonoid stability in commercially available cocoa powdersMrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Bagged Aronia Melanocarpa Tea: Phenolic Profileand Antioxidant Activity / Aronia Melanocarpa Filter Čaj: Fenolni Profil I Antioksidativna Aktivnost (✓)Krstić, Jovana ; Mrmošanin, Jelena  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Kaličanin, Biljana  ; Mitić, Milan  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013originalan naučno-istraživački rad u istaknutom međunarodnom časopisuMrmošanin, Jelena  ; Jelena M Brcanović; Aleksandra N Pavlović; Snežana S Mitić; Gordana S Stojanović; Dragan D Manojlović; Biljana M Kaličanin; Jovana N VeljkovićНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012originalan naučno-istraživački rad u međunarodnom časopisuMrmošanin, Jelena  ; Milan N Mitić; Mirjana V Obradović; Danijela A Kostić; Aleksandra N Pavlović; Jelena M BrcanovićНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Phenolic compounds and antioxidant capacities of dried raspberry from Serbia, extracted with different solventsMitić, Milan N.  ; M. V. Obradovic; Kostić, Danijela  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mrmošanin, Jelena M.  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2010originalni naučno-istraživački rad u međunarodnom časopisuMrmošanin, Jelena  ; Jovana N Veljković; Aleksandra N Pavlović; Snežana S Mitić; Snežana B Tošić; Gordana S Stojanović; Biljana M Kaličanin; Dalibor M Stanković; Milan B Stojković; Milan N Mitić;
Jelena M Brcanović;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису