Истраживачи
Mrmošanin, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Determination of content and antioxidant capacity of natural food colors E160a and E160d in ketchup (✓) | Miljković, Vojkan ; Nesic, Milica ; Gajić, Ivana ; Urošević, Maja ; Mrmosanin, Jelena ; Miljkovic, Milena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | In vitro antioxidant properties of 2-imino-benzimidazole and 1,3-thiazolo[3,2-a]benzimidazolone derivatives (✓) | Tomović, Katarina ; Mrmošanin, Jelena ; Yancheva, Denitsa; Mavrova, Anelia; Šmelcerović, Andrija | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓) | Nikolić, Milena ; Pavlović, Aleksandra ; Mitić, Milan ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana ; Pecev Marinković, Emilija ; Mrmošanin, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | The Effect of storage temperature and thermal processing on catechins, procyanidins and total flavonoid stability in commercially available cocoa powders | Mrmošanin, Jelena ; Pavlović, Aleksandra ; Krstić, Jovana ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana ; Mitić, Milan | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |