Резултати

еНаука >  Резултати >  Determination of content and antioxidant capacity of natural food colors E160a and E160d in ketchup
Назив: Determination of content and antioxidant capacity of natural food colors E160a and E160d in ketchup
Аутори: Miljković, Vojkan  ; Nesic, Milica  ; Gajić, Ivana  ; Urošević, Maja  ; Mrmosanin, Jelena  ; Miljkovic, Milena  
Година: 2021
Публикација: Facta universitatis - series: Physics, Chemistry and Technology
ISSN: 0354-4656 Facta Universitatis: Series Physics, Chemistry and Technology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 19 br. 2 str. 91-98
DOI: 10.2298/fupct2102091m
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162141
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.