Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of content and antioxidant capacity of natural food colors E160a and E160d in ketchup
Назив: | Determination of content and antioxidant capacity of natural food colors E160a and E160d in ketchup | Аутори: | Miljković, Vojkan ; Nesic, Milica ; Gajić, Ivana ; Urošević, Maja ; Mrmosanin, Jelena ; Miljkovic, Milena | Година: | 2021 | Публикација: | Facta universitatis - series: Physics, Chemistry and Technology | ISSN: | 0354-4656 Facta Universitatis: Series Physics, Chemistry and Technology Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 19 br. 2 str. 91-98 | DOI: | 10.2298/fupct2102091m | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/162141 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.