Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Остало

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Kinetic parameters of polyphenols and flavonoids decay during tomato processing (✓)Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin  ; Cvetanović, Miljan; Ranđelović, Dobrila; Milenković, Katarina  ; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Evaluation of the ICP-AES method for element determination in samples of Rosa Dumalis Bechst. (✓)Milenković, Katarina  ; Jelena Mrmošanin  ; Petrović, Stefan  ; Tošić, Snežana  ; Mutić, Jelena  ; Kostić, Darko; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Micro elements determination in Rosa myriacantha DC. samples by an optimized and validated ICP OES method (✓)Milenković, Katarina  ; Jelena Mrmošanin  ; Petrović, Stefan  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, Snežana  ; Zlatković, Bojan  ; Mišić, Rašić Ivana  ; Pecev-Marinković, Emilija  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Stability of cyanidin-derivatives in homemade raspberry jams (✓)Nikolić, Milena; Petrović, Stefan  ; Mitić, Milan  ; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Evaluation of solvent effect on the extraction of flavonols from strawberry fruits (✓)Nikolić, Milena; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, Snežana  ; Mitić, Milan  ; Petrović, Stefan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023ICP-OES determination of selenium in flour samples (✓)Petrović, Stefan  ; Denis Mitov; Savić, Đorđe; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Tošić, SnežanaОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Evaluation of the antioxidant activity of honeys with variable botanical origin (✓)Jelena Mrmošanin  ; Petrović, Stefan  ; Jovanović, Vesna Stankov  ; Maya Chochkova; Petranka PetrovaОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Evaluating seasonal variation in trace element content of savory (✓)Miladinović, Dragoljub  ; Dimitrijević, Marija  ; Mrmošanin, Jelena  ; Marković, Marija  ; Pavlović, Aleksandra  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021ICP–OES method for determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓)Pecev-Marinković, Emilija  ; Tošić, Snežana  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mišić, Rašić Ivana  ; Jelena Mrmošanin  ; Petrović, Stefan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Examination of antioxidant activity of different blackberry extracts by spectrophotometric assays (✓)Aleksandra N. Pavlović  ; Milena D. Nikolić; Jelena M. Mrmošanin  ; Snežana S. Mitić ; Snežana Tošić  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Multi-element analysis of begged Aronia melanocarpa teas using ICP-AES (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Snežana ; Tošić, Snežana  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of storage temperature and time on the stability of phenolic compounds in cocoa powders (✓)Krstić, Jovana; Jelena Mrmošanin  ; Pavlović, Aleksandra  ; Mitić, Milan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Total polyphenol, flavonoid content and antioxidant capacity of commercially avaiable black, green and herbal tea infusions (✓)Jovana Veljković; Aleksandra Pavlović  ; Jelena Brcanović  ; Snešana Micić; Emilija Pecev  ; Tamara LaketićОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.