Истраживачи
Petrović, Zoran
Година
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Trace Element Concentrations in Autopsied Heart Tissues from Patients with Secondary Cardiomyopathy (✓) | Ćirović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Evaluation of content and ratio of calcium and phosphorus in commercially available pet food for dogs and cats (✓) | Danijela Vranić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | The One Health concept: a comprehensive approach to the function of a sustainable food system (✓) | Milicevic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Exposure to Phosphates and Nitrites through Meat Products: Estimation of the Potential Risk to Pregnant Women (✓) | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Porosity and Discontinuity of Food Can Protective Coatings — Simple Chemical Tests and Serious Consideration (✓) | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Magnesium Content in Chicken Meat — Share in Food Intake (✓) | Janković, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Distribution of Pyrethroids and Piperonyl Butoxide in Foods and Feeds Analysed with GC-MS/MS in 2022–2023 (✓) | Nikola Borjan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Common Pheasant as a Biomonitoring Tool for Environmental Cadmium Levels in Serbia (✓) | Borjan, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | The nutritional and health value of beef lipids - fatty acid composition in grass-fed and grain-fed beef (✓) | Lukic, M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Determination of patulin in apple juice by liquid chromatography-electrospray tandem mass spectrometry (✓) | Radicevic Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Current status of mycotoxin contamination of food and feeds and associated public health risk in Serbia (✓) | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Toxic and essential element concentrations in different honey types (✓) | Spirić, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | CLIMATE CHANGE: IMPACT ON MYCOTOXINS INCIDENCE AND FOOD SAFETY (✓) | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Impact of climate change on aflatoxin M1 contamination of raw milk with special focus on climate conditions in Serbia | Milićević, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers (✓) | Dejana Trbović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Saturated fatty acids and total fat daily intake through consumption of processed meat products | Trbović, Dejana K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers | Trbović, Dejana K. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Inulin as a prebiotic and fat replacer in meat products (✓) | Vasilev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of Modified Atmosphere on Sensory, Chemical and Physico-chemical Properties of Serbian Traditional Smoked Meat Products | Petrović, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Cadmium in pheasant tissues as a bioindicator of environmental pollution in 23 Serbian districts | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |