Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers
Назив: Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for Serbian dairy producers
Аутори: Trbović, Dejana K.  ; Spirić, Danka M.  ; Lukić, Mirjana S.  ; Petrović, Zoran I.  ; Đorđević, Vesna Ž.  ; Milićević, Dragan R.  
Година: 2017
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of meat hygiene and technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58 br. 2 str. 118-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/193282
URL: http://www.journalmeattechnology.com/index.php/meat_technology/article/view/63
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.